JULEKALENDER 2018

I dagens luke trekker vi 4 vinnere av et morsomt alternativ til skjermbasert lek

4 dager igjen av årets julekalender.

28. des. 2018 - 00:00

Desember er ikke helt over enda, og det er fortsatt kalendertid. Vi tar som vanlig på oss julenisselua og deler ut premier til trofaste og nye lesere.

I år som i fjor bugner det av fine premier i våre redaksjonslokaler. Derfor er det lurt å sjekke innom tu.no, eller gå rett til tu.no/julekalender hver dag for å prøve lykken.

Playfinity er et norsk selskap startet av 5 fedre som ønsker å gi barn i alle aldre et morsomt alternativ til skjermbasert lek. Kjerneproduktet til Playfinity er det de kaller for selve spillkonsollen. Det er en robust liten datamaskin som registrerer alle bevegelser. Den inneholder aksellerometer, gyroskop, kompass, barometer, trykknapper og magnetsensorer.
 
Denne spillkonsollen ble satt inni en polyuretanball, og kan brukes til både kasting og fotballtriksing. Playfinity kobles gjennom bluetooth til mobilen hvor man kan laste ned forskjellige apper med spill. Etter at Playfinity er koblet til registreres bevegelsene som poeng og lyder. Det blir et sosialt og aktivt spill sammen for barn, venner og familier.  
 

Premien har en verdi på 799 kroner og er levert av Playfinity.

Les mer om produktet her.

Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålene og legge igjen navn, telefonnummer og adresse.

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag - vinneren blir annonsert onsdag 2. januar.

Retningslinjene for TUs julekalender finner du her.

Vi trekker én vinner hver dag frem til nyttårsaften.

Lykke til!

NB: Julekalenderen er laget av Teknisk Ukeblad Medias kommersielle byrå Delta V, og har ingen sammenheng med redaksjonelt arbeid. 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.