Hun er ny generalsekretær i Norsk Bergindustri - tar over etter Elisabeth Gammelsæter

Anita Helene Hall er ansatt som ny generalsekretær i Norsk Bergindustri. Hun har sin første arbeidsdag i sekretariatet 22. mai.

Anita Hall er ansatt som generalsekretær i Norsk Bergindustri.
Anita Hall er ansatt som generalsekretær i Norsk Bergindustri. Foto: Pressefoto
22. mai 2018 - 12:18

Hun har tidligere vært direktør i Maskingrossisternes Forening, og jobber for tiden som prosjektleder for Agriteknikk 2018. Det skal hun gjøre parallelt med jobben som generalsekretær fram til 1. desember.

– Vi er svært fornøyde med å få Anita som generalsekretær. Styret har lagt vekt på å ansette en dyktig og erfaren leder, og jeg er sikker på at Anita vil løfte Norsk Bergindustri, sier styreleder Henrik Bager i en pressemelding.

– Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med organisasjonen, og ikke minst medlemsbedriftene våre. Jeg har et stort engasjement for mineralnæringen, og gleder meg til å bidra til at bransjen utvikler seg videre, sier Hall.

Som mangeårig direktør for maskingrossistene kjenner Anita Hall mineralnæringen fra utsiden.

– Norsk Bergindustri er et team med lang og sammensatt erfaring fra mineralnæringen. Jeg har lang erfaring med å lede organisasjoner, og er sikker på at sekretariat, komiteer og medlemmene for øvrig vil utfylle hverandre på en god måte. Det er mye kompetanse i denne organisasjonen, fortsetter den påtroppende generalsekretæren. 

Medlemskontakt blir blant de viktigste oppgavene til den nye generalsekretæren.

– Jeg kommer utenfra og må lære bransjen å kjenne fra innsiden. Jeg ser frem til å møte medlemmene, både på arrangementene våre og ute i felt. Jeg kommer til å tilbringe mye tid på reise framover, sier Anita Hall.

Elisabeth Gammelsæter har vært generalsekretør, siden foreningen ble dannet for ti år siden. Hun sitter fra nå av som spesialrådgiver i sekretariatet. 

Disse sitter i sekretariatet i Norsk Bergindustri: 

Generalsekretær: Anita Hall.

Fagsjef politikk og samfunn: Olav Hallset.

Spesialrådgiver: Elisabeth Gammelsæter.

Administrasjonsansvarlig: Eli Tho Holen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.