ENERGI

Her opererer Equinor i sårbare områder 

Det håper WWF og Greenpeace å gjøre noe med på selskapets generalforsamling.

Kartet viser aktive kontrakter hvor Equinor er oppført som operatør eller partner eller der selskapet har aktive og planlagte olje- og gassbrønner i april 2020. Datasettet inneholder ikke alle prosjekter Equinor er involvert i, for eksempel har ikke WWF data på alt i USA og Russland. De gule feltene angir sårbare områder.
Kartet viser aktive kontrakter hvor Equinor er oppført som operatør eller partner eller der selskapet har aktive og planlagte olje- og gassbrønner i april 2020. Datasettet inneholder ikke alle prosjekter Equinor er involvert i, for eksempel har ikke WWF data på alt i USA og Russland. De gule feltene angir sårbare områder. Foto: WWF
Ina AndersenIna AndersenJournalist
14. mai 2020 - 05:15

WWF Verdens naturfond har laget et kart som viser hvor Equinors aktiviteter overlapper med marine områder som forskere mener har særlig verdifull og sårbar natur.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.