Her er den nye direktøren i Asplan Viak

Starter i stillingen senest 1. juli.

Elisabeth Heggelund Tørstad er ny administrerende direktør i Asplan Viak.
Elisabeth Heggelund Tørstad er ny administrerende direktør i Asplan Viak. Foto: DNV GL/Nina Rangøy
8. jan. 2019 - 10:49

Styret i Asplan Viak har ansatt Elisabeth Heggelund Tørstad (53) som ny administrerende direktør. Det opplyser selskapet selv i en pressemelding tirsdag. 

Hun kommer  fra stillingen som CEO for DNV GLs forretningsområde Digital Solutions.

Hun tar over etter Øyvind Mork som gir seg etter 12 år i sjefsstolen. 

– Styret i Asplan Viak er svært fornøyd med at Tørstad har takket ja til å lede selskapet. Det skjer mye spennende i vår bransje og vi har store ambisjoner om å videreutvikle selskapet og sørge for at Asplan Viak er både konkurransedyktig og en attraktiv arbeidsplass for fremtiden. Jeg er trygg på at Elisabeth Heggelund Tørstad har den kompetanse og erfaringsbakgrunn som skal til for å løfte selskapet videre, og at vi har funnet en meget dyktig og spennende ny leder for selskapet, sier Ingelise Arntsen, styreleder i Asplan Viak i meldingen.

I tillegg til en lang karriere i DNV GL, har hun også jobbet innen bygg- og anleggsbransjen. 

Tørstad er utdannet Cand Scient i fysikk ved Universitetet i Oslo, og har i tillegg utdannelse som anleggsingeniør og bedriftsøkonom.

Asplan Viak er et selskap som har et samfunnsengasjement og verdigrunnlag jeg kjenner meg godt igjen i og blir inspirert av. En bærekraftig samfunnsutvikling vil kreve nytenkning, ny bruk av teknologi og nye samhandlingsformer. Selskapet vil ta en aktiv rolle i denne utviklingen og arbeide tett med både kunder og andre samarbeidspartnere. Jeg gleder meg til å engasjere meg i dette arbeidet og videreutvikle dette spennende selskapet sammen med kompetente kollegaer, sier Elisabeth Heggelund Tørstad.

LES OGSÅ: Consto etablerer seg i Midt-Norge - Hun blir daglig leder

LES OGSÅ: Han begynner som ny daglig leder i Presis Vegdrift AS

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.