KARRIERE

Heidi Berg overtar etter Idar Kirkhorn som leder for Trimble Solutions i Norge

Etter 7 år som daglig leder i Trimble Solutions Sandvika vil Kirkhorn bruke mer tid på produktutvikling.

Idar Kirkhorn  overlater ledelsen i Trimble Solutions Sandvika (tidligere Vianova Systems) til Heidi Berg.
Idar Kirkhorn overlater ledelsen i Trimble Solutions Sandvika (tidligere Vianova Systems) til Heidi Berg. Foto: Trimble
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
18. des. 2019 - 09:44

– Vi gjør nå noen justeringer i ledelsen, sier daglig leder Idar Kirkhorn i en pressemelding.

– Jeg går av som daglig leder ,og denne rollen erstattes av Heidi Berg i stillingen som leder forretningsutvikling Norge (Business Development Manager Norway).

– Heidi vil fronte våre aktiviteter i det norske markedet overfor kunder og samarbeidspartnere. Heidi kjenner den norske bransjen godt gjennom tett kundekontakt med rådgivere, entreprenører og byggherrer, som prosjektleder for FOU-prosjekter og gjennom arbeid i faglige foreninger og bransjekonferanser, forteller Kirkhorn.

Elkem er blant de mange norske bedriftene som er råvarebaserte i sin produksjon av silisiumprodukter.
Les også

La mineralene på havbunnen ligge

Enda et godt år

 
 

Trimbles europeiske virksomhet innen programvareløsninger for samferdselsinfrastruktur opereres fra det amerikanske konsernets kontor i Sandvika utenfor Oslo.

– Vi har hatt jevn vekst over flere år og 2019 tegner til å bli enda et godt år for oss. Det er derfor med god samvittighet at jeg ved starten av det nye året går av som daglig leder og inn i annen stilling i selskapet, sier Idar Kirkhorn.

Underselskaper av hydrogenselskapet Nel ble ilagt bøter på til sammen 25 millioner kroner etter at en hydrogenstasjon i Sandvika eksploderte i juni 2019.
Les også

Nel får kraftig redusert straff etter hydrogen-eksplosjon

«Center of Exellence»

Etter 7 år som daglig leder i Trimble Solutions Sandvika er Kirkhorn klar for å bruke mer tid på produktutvikling; - Å jobbe med innovative løsninger for samferdselsbransjen er svært givende. Vi vil fortsette å innovere løsninger og yte profesjonell service og support som kundene mottar i dag.

Sandvika-kontoret har nylig overtatt ansvaret for det unike planleggingsverktøyet Quantm samt programvaren TILOS, et verktøy for fremdriftsplanlegging. Dermed har Norgesavdelingen styrket sin rolle som Trimbles «Center of Exellence» hva gjelder programvare for samferdselsbransjen, melder selskapet.

Tett trafikk på E18 gjennom Oslo ved innkjøringen til Festningstunnelen før videreføringen under Bjørvika/Operatunnelen ble åpnet.
Les også

Vegvesenet: Venter påskekø på disse stedene

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.