Han blir ny vegdirektør i Trøndelag fylkeskommune

Jo Bernt Brønstad (55) er ansatt som ny vegdirektør i Trøndelag fylkeskommune.

Jo Bernt Brønstad har over 30 års erfaring i ulike vegfaglige stillinger i Statens vegvesen
Jo Bernt Brønstad har over 30 års erfaring i ulike vegfaglige stillinger i Statens vegvesen Foto: Trøndelag fylkekommune
8. nov. 2021 - 14:56

Brønstad er i dag seksjonsleder for investering og fornying i vegavdelingen i fylkeskommunen. Dette er en stilling han har hatt siden vegavdelingen ble opprettet i 2020 i forbindelse med at fylkeskommunen tok over vegadministrasjonen på fylkesveg.

- I Jo Bernt har vi fått en meget erfaren og faglig sterk vegdirektør som jeg er overbevist om vil utvikle vegområdet i takt med nye rammebetingelser, sier fylkesdirektør Carl-Jakob Midttun.

Brønstad har over 30 års erfaring i ulike vegfaglige stillinger i Statens vegvesen. Han har blant annet vært vegplanlegger, anleggsleder, byggeleder i tillegg til prosjektleder og seksjonssjef i flere omganger.

- Jeg gleder meg stort til å ta fatt på den nye jobben, men er samtidig spent. Jeg vil nok bruke litt tid på å finne min rolle i denne stillingen, sier Brønstad.

Bjørnstad etterfølger Eva Solvi, som har vært fylkesvegsjef etter opprettelsen av den nye veiadministrasjonen siden 2019.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.