INDUSTRI

Gjør husdyrmøkk mye mer effektiv

N2 Applied har begynt å produsere maskiner som reduserer behovet for kunstgjødsel, fjerner lukt og forurensinger til luft og vann. Nå er de klare for å erobre verden.

Produksjon: N2 Applied har startet produksjon av de første maskinene som behandler naturgjødsel på gården i Numedal. Til venstre; forretningsutvikler Kåre Gunnar Fløystad. Til høyre medgründer og teknisk sjef, 
Rune Ingels.
Produksjon: N2 Applied har startet produksjon av de første maskinene som behandler naturgjødsel på gården i Numedal. Til venstre; forretningsutvikler Kåre Gunnar Fløystad. Til høyre medgründer og teknisk sjef, Rune Ingels. Foto: Odd Richard Valmot
27. nov. 2020 - 10:42

På en gård i Numedal foregår teknologiutvikling som kan bli en viktig for verdens matforsyning i fremtiden. Her på familiegården til tidligere Scatec-sjef Grete Sønsteby og samboer Rune Ingels har de begynt å produsere gjødseloppgraderende maskiner.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.