PRODUKSJON

Fristilt i styring

Etter at Control Techniqes Norway har avviklet sin virksomhet i Norge, har Roy Westby etablert et nytt firma i samme lokaler med hovedvekt på styring og regulering av elektromotorer.

Kotek Norge heter det nye firmaet som er fristilt i forhold til produsenter. - Vi har inngått avtale med tunge produsenter som blant annet Control Techniques og ABB, sier Roy Westby som tidligere har vært sjef for Control Techniques i Norge. Det nye selskapet har også overtatt deler av lageret til Control Techniques for å drive med service til tidligere kunder.

- Siden vi er fristilt i forhold til leverandører, kan vi tilby kunden de mest optimale produkter for formålet. Konseptet er nytt i Norge, men er benyttet med suksess i utlandet hvor begrepet systemhus for regulering og styring av elektromotorer er mer innarbeidet, sier han.

Foreløpig har firmaet to ansatte, men Westby tror staben ganske snart vil øke. - Men vi velger å begynne forsiktig, og heller vokse etter hvert som det blir behov for det, sier han.

Dessuten kan han trekke på eksterne samarbeidspartnere når det er nødvendig. Westby poengterer at hvert bruksområde har sine spesielle behov. - Vi mener å ha kompetanse som kan spare brukeren for ergrelser slik at de velger det riktige produktene, sier han. I første omgang vil selskapet konsentrere seg om landbasert industri.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.