Fra Erna til MEF

Julie M. Brodtkorb blir ny administrerende direktør i Maskinentreprenørenes Forbund. Hun har de siste 3,5 årene vært statssekretær/stabssjef ved statsministerens kontor

Julie Brodtkorb har de siste 3,5 årene vært statssekretær/stabssjef ved statsministerens kontor.
Julie Brodtkorb har de siste 3,5 årene vært statssekretær/stabssjef ved statsministerens kontor. Bilde: Tore Kristiansen, VG
Redaksjonen Våre Veger
16. mai 2017 - 07:58

- Vi er stolte og godt fornøyde med at Julie M. Brodtkorb har takket ja til den viktige stillingen som administrerende direktør i vår organisasjon.

Det beste av alt; Julie er også fornøyd og ser frem til å ta fatt på oppgaven sammen med alle ansatte i MEF. Ikke minst ser hun frem til å møte organisasjonens medlemmer og tillitsvalgte, sier Arnstein Repstad, styreleder i Maskinentreprenørenes Forbund. 

Kombinasjonen av bred ledererfaring og en sjelden kunnskap og kjennskap til det politiske livet, sammen med erfaringene og utfordringene fra næringslivet, gjorde at valget falt på Brodtkorb.

- Jeg gleder meg stort til å kunne bruke min erfaring til å lede dette forbundet som organiserer så mange viktige og gode bedrifter rundt om i hele landet. Nå skal jeg bokstavelig talt få være med å bygge landet, sier Julie M. Brodtkorb. 

Gjennom sine mange ledende roller i partiet Høyre gjennom 16 år, kjenner Julie godt til hvilke styrker og svakheter en landsdekkende organisasjon har. I tillegg har hun hatt lederoppgaver i næringslivet som administrerende direktør i kommunikasjonsbyrået JKL/MSL. 

Hun starter sin nye jobb som adm. direktør i MEF den 25. september 2017.

- Hovedstyret vil takke Trond Johannesen som har vært organisasjonens ubestridte administrerende direktør og fanebærer i de siste 16 årene for en meget viktig og god jobb for organisasjonen, sier Arnstein Repstad.

Trond Johannesen vil fortsette i en annen rolle i organisasjonen etter at Brodtkorb har tiltrådt.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.