NYHETSBREV

Feltmontert HART-temperaturtransmitter

Nøyaktig prosessovervåking og intuitiv programmering

PR Electronics 7501 temperaturtransmitter
PR Electronics 7501 temperaturtransmitter Bilde: PR Electronics

PR electronics, som er spesialist i signalbehandling, introduserer 7501 – en feltmontert temperaturtransmitter med lokalt brukerinterface, som sikrer enkel programmering, sjekk og diagnostikk av prosessverdier i felten. Transmitteren kan også leveres med Ex d-merking for eksplosjonsfarlige områder.

Unik teknologi

Ved hjelp av unik teknologi kan brukeren enkelt konfigurere transmitteren fra fronten av huset, uansett hvilket miljø den er plassert i, bare ved å berøre de optiske knappene – dette fungerer også når man bruker hansker.

De optiske knappene kombinert med det 10 mm tykke eksplosjonssikre vinduet er patentsøkt teknologi. Brukeren kan få tilgang til det lokale brukerinterfacet under alle driftsbetingelser uten å åpne huset. De optiske knappene er immune mot interferens fra omgivende lyskilder samt falske detekteringer forårsaket av skygger og refleksjoner, og den tilpasser seg dynamisk til opphopning av støv og fukt.

HART-programmering

Brukeren kan også utføre avansert HART-programmering fra fronten og dermed minske behovet for håndholdte kommunikasjonsenheter betydelig. Det lesevennlige HD-displayet, er 60 mm i diameter, gir en klar visning av prosessens status og støttes av en radial bargraf.

Transmitteren leverer HART 7-funksjonalitet med HART 5-kompatibilitet og kan konfigureres til å måle 2-, 3- og 4-tråds RTD, 13 forskjellige termoelementtyper samt bipolare mV- og motstandssignaler, og den har en analog 4 ... 20 mA utgang.

Les også: Flytter medisinsk teknologi til oljenæringen

Enkel konfigurasjon og betjening

Transmitteren kan monteres på tre måter: på temperaturføleren, på et rør eller på en vegg. Konfigurasjonen er enkel og intuitiv med rullende hjelpetekster og tre optiske knapper: pil opp, pil ned og OK. Takket være den brukervennlige PR-menyveiledningen er det mulig å konfigurere enheten på under et minutt.

Fyller hull

I en pressemelding skriver PR electronics at produktet fyller et hull i markedet for intuitive kvalitetsløsninger til temperatursignalbehandling i felt. Produktet tilbyr meget nøyaktig prosessovervåking og diagnostikk samt intuitiv programmering i felten til lave omkostninger sammenlignet med konkurrerende produkter.

I Norge distribueres PR electronics av Krohne Instrimentation i Moss.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.