ELBIL

Er Audi Q4 E-Tron for lik Volkswagen ID.4?

Vi snakker om Audis nykommer, og en kineser som er i ferd med å få fotfeste i Norge.

22. juni 2021 - 20:00

Vis mer

Denne uken snakker vi om Audi Q4 E-Tron som vi nettopp har testet. Er den for lik Volkswagen ID.4 og Skoda Enyaq til å forsvare høyere pris?

Bilene er bygget på samme plattform, og har samme batteri, drivlinje og ytelse. En del detaljer er forskjellige, og særlig Audi Q4 kan utstyres slik at den koster flere hundretusen mer enn grunnprisen.

Vi snakker om hvordan vi opplevde nykommeren, og hva som er bedre her enn på ID.4 og Skoda Enyaq.

Vi snakker også om Xpeng G3, som vi er i gang med å teste. Er det bare en Tesla-kopi, eller er den en farlig konkurrent til europeiske bilmerker?

Xpeng selv er åpne om at de er inspirert av Tesla. Og som Tesla har Xpeng ingen fossilbilarv å tenke på. Det kan vise seg å bli en stor fordel for det kinesiske selskapet.

Elbil – Teknisk sett

I podkasten Elbil – Teknisk sett tar Teknisk Ukeblads journalister Mathias Klingenberg og Marius Valle opp ulike temaer knyttet til elbiler. Vi snakker om bilmodeller vi tester, intervjuer mennesker som jobber med elbil, og dykker ned i tekniske detaljer og konsepter.

Du kan forvente en upolert, entusiastisk podkast i uformelle settinger. Vi filmer alle podkastene, slik at du kan velge om du kun vil høre eller også se oss og bilene.

Vi er svært glade for alle tips og innspill: Kontakt gjerne Marius eller Mathias med kommentarer, kjeft, eller forslag til temaer og/eller intervjuer.

Elbil – Teknisk sett vil vanligvis publiseres hver tirsdag ettermiddag, og er tilgjengelig både som rent lydopptak og med video på TU.no.

Her finner du Elbil – Teknisk sett:

Vil du høre mer? Lytt også til vår ukentlige podkast Teknisk sett – Moberg & Valmot:

Byråd for byutvikling James Stove Lorentzen.
Les også

Vil ha fortgang i boligbyggingen: – Opp til bransjen å få satt spaden i jorden

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.