PROSJEKTER

En promille skiller på Toten

Ikke stort mer enn en promille skiller de to laveste anbudene på fortau og gang/sykkelveg på Toten. Det laveste er gittt av Brødrene Gudbransen. Det er på 11,713072 millioner kroner.

Til høsten blir denne vegen mye mer fristende å gå på. Fortauet kommer på venstre side. Hvem som skal anlegge det, er høyst uvisst.
Til høsten blir denne vegen mye mer fristende å gå på. Fortauet kommer på venstre side. Hvem som skal anlegge det, er høyst uvisst. Google
3. jan. 2018 - 15:16

Fortauet og gang/sykkelvegen skal etableres på det lille tettstedet Bøverbru i Vestre Toten kommune. Entreprenøren som leder konkurransen holder til i Østre Toten.

Dokka Entreprenør fra Nordre Land puster lederen i ryggen med et anbud på 11,726150 mill.

Interessen for konkurransen er påfallende liten. Foruten de to er det bare én anbyder. Det er Øynebråten Anleggsteknikk fra Gol, som vil ha 13,998 mill.

Det er fotgjengere og syklister på fylkesveg 111, Gimlevegen som skal tilgodeses. Gjennom bebyggelsen på Bøverbru skal det legges fortau på en 740 meter lang strekning. Fra enden av fortauet skal det legges 390 meter gang/sykkelveg langs et jorde.

Det nye tilbudet til myke trafikanter går mellom fylkesveg 246, Kolbuvegen og fylkesveg 82, Nærstenvegen. Det blir klart til bruk i oktober.

Oppdraget omfatter også legging av kommunale VA-ledninger. Prosjekteringen er utført av Statens vegvesen i egenregi.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.