ENERGI

Eliaden til Hellerudsletta

– Dette skal bli den mest omfangsrike og slagkraftige arrangement noensinne, sier formannen i Elektroforum, administrerende direktør Rune Marki i Osram-fabrikken AS.

Elektroforum eier Eliade-konseptet. NELFO har varslet at de vil arrangere en annen messe i samme tidsrom som Eliaden 2002.

Eierne av Elektroforum er Elektroforeningen (EFO), Elektroindustriens bransjeforening (TBL-Elektro), Industriens Forening for Elektroteknikk og Automatisering (IFEA), Energiforsyningens fellesorganisasjon (ENFO) og Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF), organisasjoner som tar opp i seg et bredt spekter av medlemsbedrifter både i den private og offentlige delen av norsk elektromiljø. Bak Eliade-arrangementet står flere hundre bedrifter med mange milliarder kroner i omsetning.

– Det er denne bredden og disse ressursene som våre organisasjoner representerer vi nå tar mål av oss til å mobilisere, fremholder Rune Marki. Dessuten hevder han at de næringspolitiske perspektivene i en bransje som er preget av en kraftig nedbygging, ikke er sterkt nok markert.

– Dette akter vi å gjøre noe med. Dessuten står elektrobransjen overfor en betydelig utfordring når det gjelder rekruttering. Også i denne sammenheng vil vi benytte Eliaden som et verktøy for kraftigere satsing. Skoleelever vil være en prioritert målgruppe for Eliaden 2002, sier han videre.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.