NYHETER

Elektrojobb i Hjartåbergtunnelen

Elektro- og SRO-installasjoner på 6 km av framtidig E 39 er sendt ut på anbud med frist 18. august. Det meste av arbeidet skal utføres i den 3 455 meter lange Hjartåbergtunnelen.

18. august går fristen ut for dem som vil gi anbud på elektro- og SRO-installasjoner i Hjartåbergtunnelen og tilstøtende veger. (Ill.: Statens vegvesen)
18. august går fristen ut for dem som vil gi anbud på elektro- og SRO-installasjoner i Hjartåbergtunnelen og tilstøtende veger. (Ill.: Statens vegvesen)
11. juni 2012 - 14:52

Entreprisen omfatter strekningen Løvikneset-Årset i Volda kommune på Sunnmøre. Vegen som strekningen inngår i, har status som fylkesveg 651 i dag, men når Kvivsvegen åpnes i september, blir den en del av E 39. I den forbindelsen blir den oppgradert.

Oppdraget omfatter levering og montering av 18 km sterkstrømkabler, 4 km fiberkabler, 3 km antennekabler, 3,7 km kabelbroer, 5 hovedtavler, 5 nødstrømstavler, 5 styretabler, 27 koblingsskap, 5 30 kVA-UPS, 232 tunnelarmaturer, 58 ledelys, 21 nødstasjoner, 29 nødtelefoner, 1 nødtelefonsentral, 5 radiosentraler og ca. 10 impulsventilatorer (antallet er ikke endelig bestemt).

Alt dette utstyret skal monteres i eller like ved tunnelen. I tillegg skal det monteres 67 master og veglysarmaturer på dagstrekningen.

Anleggsarbeidet mellom Løvikneset og Årset utføres av Leonhard Nilsen & Sønner. Strekningen fullføres høsten neste år.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.