El-installasjoner i Bagnskleivtunnelen er utlyst

Elektroinstallasjonene i Bagnskleivtunnelen på E16 i Valdres er sendt ut på anbud. 24. april er datoen å merke seg for dem som er interessert i jobben.

Dette er søndre portal til Bagnkleivtunnelen. Vegen som får avløsning har en dårlig standard. Bare noen få meter av den er bred nok til at det kan markeres midtlinje.
Dette er søndre portal til Bagnkleivtunnelen. Vegen som får avløsning har en dårlig standard. Bare noen få meter av den er bred nok til at det kan markeres midtlinje. Foto: Statens vegvesen
28. mars 2018 - 15:42

Bagnskleivtunnelen er 4,3 km lang. Den inngår i den 11,1 km lange parsellen Bagn-Bjørgo som krysser grensen mellom kommunene Sør-Aurdal og Nord-Aurdal.

Oppdraget omfatter elektriske installasjoner og SRO-anlegg for tunnelen og tilhørende dagsoner. Total lengde er nesten seks kilometer.

Den som får kontrakten skal levere og installere 60 km kraftkabler, 16 km signalkabler, 29 km fiberkabler, 10 km jordledning, 36 nødstasjoner og 1 300 lyspunkter i tillegg til SRO-anlegget. Installasjoner i 7 tekniske bygg inngår i entreprisen.

Arbeidet skal utføres parallelt med veg- og tunnelentreprisen. Elektroentreprisen vil bli tiltransportert hovedentreprisen.

Anbudskonferanse finner sted 11. april. Fristen for ferdigstillelse er 15. september 2019. Hele strekningen Bagn-Bjørgo blir fullført samme høst.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.