Dyson belysning

Dyson vil gi deg et helt nytt syn på innebelysning

Dyson har kastet sitt ingeniørblikk på lys og viser at de kan mer enn å sette luft i bevegelse på innovative måter.

Lysscenarier: Lampene har fire ulike måter å belyse på. (Foto: Dyson)
På skrivebordet: Dette er det ideelle arbeidslyset mener Dyson. (Bilde: lmoorhead)
Sminkerom: Det hjelper godt å ha tilnærmet samme fargetemperatur på lyset når man skal sminke seg som det man møter utenfor huset. (Foto: Odd Richard Valmot)
Om kvelden: Når man skal skape det ideelle kveldslyset sender lyshodet rødaktig lys ned i stammen, som blir ytterlig rødere når det har passert filtre. (Bilde: rikgreen)
Det virker: Fra å være kald til å bli varm når varmelederpinnen flyttes fra kaldt (Foto: Odd Richard Valmot)
Praktisk: Det er en USB-C-port i foten av lampene. (Foto: Odd Richard Valmot)
Nytt satsingsområde: Jake Dyson, det vil si grunnleggerens sønn, sier at selskapet vil komme med mange nye produkter etter at de første nå er lansert med den nye teknologien. (Foto: Odd Richard Valmot)
Rundt bålet om kvelden: Når man skal skape det ideelle kveldslyset sender lyshodet rødaktig lys ned i stammen om blir ytterlig rødere når det har passert filtre. (Foto: Odd Richard Valmot)

Dyson har kastet sitt ingeniørblikk på lys og viser at de kan mer enn å sette luft i bevegelse på innovative måter.

Når Dyson kommer med nye produkter vet vi at det blir noe spesielt, og noe som koster flesk. Selskapet er for for luftbevegelse på ulike måter det Apple er for sine produktkategorier. De to nye lampene deres, Floor og Desk, introduserer masse ny teknologi til et prisnivå man ikke er vant til. Men det er det verd for kombinasjonen av teknologi og design, mener det ingeniørtunge engelske selskapet.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå