KAHOOT

Direkte kl 14.45: Bli med på TU-Kahoot!

Ha PC og mobil klar.

BLI MED: Direkte klokka 14.45. Følg med på denne videoen for spørsmål, og ha din egen mobil klar på kahoot.it.
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
23. des. 2020 - 14:10

I dag klokka 14.45 tester vi for første gang quiz-formatet Kahoot direkte på TU.no. Den populære norske quiz-plattformen er kjent for å være både morsom og engasjerende, spesielt når den gjennomføres i sanntid med mange deltakere. 

Du trenger to skjermer for å være med, typisk en PC-skjerm og en mobiltelefon. Da kan du se sendingen og spørsmålene på den store skjermen, og sende svarene enkelt med mobilen. Sendingen sendes som video øverst på denne siden. På mobilen kan du gå til adressen Kahoot.it og taste inn koden som kommer fram i sendingen.

OBS: Dagens sending er et eksperiment, for å se hvordan dette fungerer og blir tatt imot. Du må være forberedt på at det kan oppstå tekniske problemer og utfordringer underveis. Derfor er det heller ingen registrering eller premier i dag. Men – vi ønsker å kunne forbedre konseptet og gjennomføre dette flere ganger, ved hjelp av dine tilbakemeldinger. 

Tips og informasjon:

  • Sendingen foregår med noen få sekunders forsinkelse. Du vil derfor kunne få opp svaralternativene på mobilen før de vises på skjermen. 
  • Du vil typisk få et spørsmål med fire svaralternativer. Hvert alternativ har en farge og plassering, og du velger riktig svar med mobilen.
  • Du får flere poeng hvis du svarer raskt og samtidig riktig. Det er mulig å google, men den som vet svaret vil ha en tidsfordel.
  • Du må være med fra begynnelsen for å kunne delta. Vær ute i god tid, og forbered deg med to skjermer. Vi starter klokka 14.45.
  • Dagens Kahoot har 15 spørsmål. 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.