DRIFT OG VEDLIKEHOLD

Digital signering av driftskontrakt og elektrokontrakt for Drammen og Asker

Direktør for Drift og vedlikehold i Statens vegvesen, Bjørn Laksforsmo og Martin Holmqvist, direktør for Drift og vedlikehold i Veidekke Industri AS, ny driftskontrakt for riks- og fylkesveger i Drammen, Lier og Asker.

"Selfi" tatt av Vegvesenets Bjørn Laksforsmo ved kontraktsigneringen i går.
"Selfi" tatt av Vegvesenets Bjørn Laksforsmo ved kontraktsigneringen i går. Foto: Bjørn Laksforsmo
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
5. mai 2020 - 09:26

Divisjonsdirektøren i Statens vegvesen signerte kontrakten fra hjembyen Tromsø, mens Martin Holmqvist satt i Tønsberg og Øystein Stebekk var i Froland.

Veidekke Industrier AS har også dagens «Drammen-kontrakt», som hadde oppstart i 2015. Nå fornyer de til en ny kontrakt som trer i kraft 1. september 2020 og varer ut august 2022. Et oppdrag de fikk i konkurranse med to andre entreprenører, med en tilbudssum på 252 millioner kroner.

Den nye kontrakten er en samarbeidskontrakt mellom Statens vegvesen og Viken fylkeskommune. Det er mulighet for opsjon i ett år for én eller begge vegeiere.

Oppdraget omfatter drifts- og vedlikeholdsoppgaver på riks- og fylkesveger i kommunene Lier, Drammen (gml. Nedre Eiker, Drammen og Svelvik) og Asker (gml. Røyken, Hurum). , med funksjonsansvar for noen av oppgavene, på riks- og fylkesveger med tilhørende sideanlegg, sideområder, utstyr og installasjoner.

Elektrokontrakt med Traftec AS

Kort tid etterpå signerte samme Laksforsmo og daglig leder Øystein Stebekk i Traftec AS ny elektrokontakt. Den omfatter riks- og fylkesveger samt gang- og sykkelveger eid av stat og fylke innenfor grensene av tidligere Buskerud fylke.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.