KARRIEREPODKAST

Derfor bør sjefen la deg trene i arbeidstiden

Hva skjer i kroppen når vi går fra stillesitting til å bevege oss og hvor mye har fysisk aktivitet å si for hvordan vi presterer på jobb? Forskeren forklarer.

Forsker Melina Meyer Magulas (i midten) ved Norges idrettshøgskole forteller hvorfor det er viktig at sjefen lar ansatte utøve fysisk aktivitet i arbeidstiden. Hun er gjest i podkasten Teknisk sett karriere. På bildet tar hun en knebøy sammen med podkastens verter Tuva Strøm Johannessen (t.v.) og Kjersti Flugstad Eriksen (t.h.).
Forsker Melina Meyer Magulas (i midten) ved Norges idrettshøgskole forteller hvorfor det er viktig at sjefen lar ansatte utøve fysisk aktivitet i arbeidstiden. Hun er gjest i podkasten Teknisk sett karriere. På bildet tar hun en knebøy sammen med podkastens verter Tuva Strøm Johannessen (t.v.) og Kjersti Flugstad Eriksen (t.h.). Foto: Eirik Helland Urke

– Hvis man ønsker å ha en sunn og sprek, fysisk aktiv bedrift, med lavt blodtrykk og en passelig BMI, så er det viktig at lederen går foran som eksempel, og bruker dette med å kunne trene i arbeidstiden.