ELBIL

Da vi testet Fords nye elbil var det mange som stoppet for å prate med oss

Ukens podcast handler om Ford Mustang Mach-e.

Marius ValleMarius ValleJournalist
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
19. jan. 2021 - 17:00

Ford er endelig på plass med sin Mustang Mach-e, en bil som har fanget mange norske elbilkjøperes interesse. Bilen er på vei ut i markedet, og vi har testet nykommeren på norske vinterveier.

Testen var ikke helt uten utfordringer, ettersom det første eksemplaret hadde noen utfordringer med å lade. Det var imidlertid ikke et problem på det andre eksemplaret. Bilen hadde også noe høyt forbruk, og litt lav ladehastighet, som i seg selv ikke er overraskende i vintertemperaturer.

Mustang Mach-e ligger uansett an til å selge godt i Norge i 2021. I denne utgaven av elbilpodcasten forteller Mathias Klingenberg hvordan han opplevde den nye bilen, og all oppmerksomheten han fikk.

Elbil - Teknisk sett

I podkasten Elbil – Teknisk sett tar Teknisk Ukeblads journalister Mathias Klingenberg og Marius Valle opp ulike temaer knyttet til elbiler. Vi snakker om bilmodeller vi tester, intervjuer mennesker som jobber med elbil, og dykker ned i tekniske detaljer og konsepter.

Du kan forvente en upolert, entusiastisk podkast i uformelle settinger. Vi filmer alle podkastene, slik at du kan velge om du kun vil høre eller også se oss og bilene.

Vi er svært glade for alle tips og innspill: Kontakt gjerne Marius eller Mathias med kommentarer, kjeft, eller forslag til temaer og/eller intervjuer.

Elbil – Teknisk sett vil vanligvis publiseres hver tirsdag ettermiddag, og er tilgjengelig både som rent lydopptak og med video på TU.no.

Her finner du Elbil – Teknisk sett:

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
Trer frem med omstilling som innstilling
Trer frem med omstilling som innstilling

Vil du høre mer? Lytt også til vår ukentlige podkast Teknisk sett – Moberg & Valmot:

Deler av PwC-teamet som har hjulpet Lede med smart bruk av data og etablering av smidige produktteam. Lede har brukt kunstig intelligens og tingenes internett (IoT) for å få bedre innsikt i kraftsystemet. Det hjelper dem med å utnytte eksisterende nettinfrastruktur bedre. Fra venstre: Karoline Bonnerud, Erik Flølo og Herman Johan Bomholt som jobber med Data Analytics i PwC.
Les også

I Pwc jobber vi med veldig mye annet enn Powerpoint

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.