ELBIL

Da vi testet Fords nye elbil var det mange som stoppet for å prate med oss

Ukens podcast handler om Ford Mustang Mach-e.

Marius ValleMarius ValleJournalist
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
19. jan. 2021 - 17:00

Ford er endelig på plass med sin Mustang Mach-e, en bil som har fanget mange norske elbilkjøperes interesse. Bilen er på vei ut i markedet, og vi har testet nykommeren på norske vinterveier.

Testen var ikke helt uten utfordringer, ettersom det første eksemplaret hadde noen utfordringer med å lade. Det var imidlertid ikke et problem på det andre eksemplaret. Bilen hadde også noe høyt forbruk, og litt lav ladehastighet, som i seg selv ikke er overraskende i vintertemperaturer.

Mustang Mach-e ligger uansett an til å selge godt i Norge i 2021. I denne utgaven av elbilpodcasten forteller Mathias Klingenberg hvordan han opplevde den nye bilen, og all oppmerksomheten han fikk.

Elbil - Teknisk sett

I podkasten Elbil – Teknisk sett tar Teknisk Ukeblads journalister Mathias Klingenberg og Marius Valle opp ulike temaer knyttet til elbiler. Vi snakker om bilmodeller vi tester, intervjuer mennesker som jobber med elbil, og dykker ned i tekniske detaljer og konsepter.

Du kan forvente en upolert, entusiastisk podkast i uformelle settinger. Vi filmer alle podkastene, slik at du kan velge om du kun vil høre eller også se oss og bilene.

Vi er svært glade for alle tips og innspill: Kontakt gjerne Marius eller Mathias med kommentarer, kjeft, eller forslag til temaer og/eller intervjuer.

Elbil – Teknisk sett vil vanligvis publiseres hver tirsdag ettermiddag, og er tilgjengelig både som rent lydopptak og med video på TU.no.

Her finner du Elbil – Teknisk sett:

Vil du høre mer? Lytt også til vår ukentlige podkast Teknisk sett – Moberg & Valmot:

Les også

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.