Consto Anlegg Nord kjøper maskinentreprenør

Maskinentreprenørselskapet Codem AS fra Kåfjord i Troms  blir en del av Consto Anlegg Nord AS. 

0Daglig leder i Consto Anlegg Nord AS, Svein-Erik Løvli (midten) sammen med Thomas Gustavsen og Ståle Koht Hansen.
0Daglig leder i Consto Anlegg Nord AS, Svein-Erik Løvli (midten) sammen med Thomas Gustavsen og Ståle Koht Hansen. Bilde: Consto
Redaksjonen Våre Veger
1. nov. 2017 - 10:26

Selskapet har ni ansatte, hvorav syv fagarbeidere, som alle blir ansatt i Consto Anlegg Nord.
-  Dette er et strategisk oppkjøp for å sikre oss bedre fagarbeider-kapasitet og spisskompetanse, opplyser daglig leder Svein-Erik Løvli i Consto Anlegg Nord.
Codem AS utfører VA- og grunnarbeid og riveoppdrag i Nord-Norge. Selskapet er ett av få selskaper i Troms og Finnmark som er godkjent bedrift for innvendig og utvendig asbestsanering.

 

Consto Anlegg vokser i nord

Daglig leder Svein-Erik Løvli er godt fornøyd med utviklingen for Constos anleggsvirksomhet i Nord-Norge. - Strategien i anleggsmarkedet er å bygge opp slagkraft slik at vi kan bli en konkurransekraftig og attraktiv aktør også i anleggsmarkedet, sier Løvli. Anleggsselskapet har i sitt første skikkelige driftsår tre større oppdrag i arbeid: Nord-Tromsø Høydebasseng for Tromsø kommune, E8 Breivika havn for Statens Vegvesen og grunnarbeider for boligprosjektet Bjerkaker sjøpark i Tromsø der Consto er totalentreprenør. - Vi regner med en omsetning på ca. 150 millioner kroner i 2017, men har helt klart større ambisjoner, fastslår Svein-Erik Løvli i Consto Anlegg Nord AS.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.