Bytter ut Helsedirektoratet til fordel for toppjobb i Statens vegvesen

Trine Melgård forlater stillingen som kommunikasjonsdirektør i Helsedirektoratet til fordel for Statens vegvesen. Hun starter i stillingen 1. mars.

Trine Melgård begynte som kommunikasjonsdirektør i Helsedirektoratet 1. mai 2019. Nå begynner hun i Statens vegvesen.
Trine Melgård begynte som kommunikasjonsdirektør i Helsedirektoratet 1. mai 2019. Nå begynner hun i Statens vegvesen. Foto: Henriette E. Busterud
5. jan. 2022 - 09:51

Melgård har bakgrunn fra Flytoget, Direktoratet for e-helse, Utdanningsetaten i Oslo, Vinmonopolet, Aker Solutions og Arkivverket.

– Jeg tiltrekkes av jobber som har et viktig samfunnsansvar, og jeg har drevet med kommunikasjon innenfor blant annet helse- og skolesektoren. Men min første jobb var som informasjonskonsulent for NSB Gardermobanen og deretter var jeg med å etablere Flytoget - Norges første høyhastighetstog, så man kan jo si at ringen er sluttet nå, sier hun til Vegvesenets intranettsider.

– Trygg samferdsel er viktig, og jeg vil gjerne være med på den spennende teknologireisen inn i framtiden for vei og trafikk. Jeg liker en arbeidsplass med operativ virksomhet i den spisse enden, som Ingrid Dahl Hovland sa på intervjuet.

– Hvordan oppfatter du Vegvesenet utenfra?

– Gjennom intervjuprosessen fikk jeg et innblikk i hvordan Statens vegvesens strategiske arbeid fungerer. Jeg ble imponert! Det er en rød tråd fra Nasjonal transportplan til deres overordnet strategi og videre til kommunikasjonsstrategi-mål og grep. Dette er et veldig godt utgangspunkt for en kommunikatør og jeg vet, fra flere hold, at det er mange flinke kommunikasjonsfolk i Statens vegvesen. Jeg gleder meg til å starte 1. mars!,

Sissel Faller var kommunikasjonsdirektør fra 2006 til oktober 2020. Hun er i dag prosjektdirektør for Kundefront-prosjektet i etaten.

Kjell Solem har vært fungerende kommunikasjonsdirektør i en periode.

Les også

Klippet snora på ny motorvei en måned tidligere enn planlagt

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.