BYGG

Byggeprosjekter tilsvarende 100.000 arbeidsplasser kan forsvinne på grunn av korona

Entreprenørene frykter tap av 100.000 arbeidsplasser. I fremtiden ser de for seg økt industrialisering, mindre plassbygging og økende bruk av digitale verktøy. Så ber de om mer tilsyn fra myndighetene for å slå ned på svart arbeid.

Kari Sandberg leder Entreprenørforeningen bygg og anlegg. Hun frykter at 100.000 arbeidsplasser kan komme i fare som resultat av koronapandemien.
Kari Sandberg leder Entreprenørforeningen bygg og anlegg. Hun frykter at 100.000 arbeidsplasser kan komme i fare som resultat av koronapandemien. Foto: Joachim Seehusen
29. juni 2020 - 05:00

Entreprenørforeningen bygg og anlegg, EBA, er den største bransjeforeningen for bygg og anleggsentreprenører og den største foreningen i Byggenæringens Landsforening, BNL. Administrerende direktør, Kari Sandberg stiller til sommerintervju i en helt folketom kantine i NHO-bygget på Majorstua.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.