NYHETER

Bransjens mest attraktive - igjen

Universums årlige undersøkelse blant teknologistudenter viser at Multiconsult befester posisjonen som bransjens mest attraktive arbeidsgiver.

28. apr. 2015 - 08:50

For tredje året på rad rangeres selskapet på topp blant rådgivingsselskapene og topp fire totalt når de blir bedt om å vurdere sin drømmearbeidsgiver. 

- Vi er både glade og ydmyke for den tilliten teknologistudentene viser oss. Når vi rangeres som bransjens mest attraktive arbeidsgiver tre år på rad er det ikke lenger en tilfeldighet. Det er en bekreftelse på at vi både presenterer oss på en troverdig måte overfor studenter og at vi svarer på studentenes forventninger i forbindelse med sommerjobber og oppgaver, forteller Christian Nørgaard Madsen, administrerende direktør i Multiconsult.

 

Antall søknader på sommerjobber bekrefter attraktivitet

Multiconsult har aldri hatt flere søknader på utlyste sommerjobber enn hva tilfellet er i år. Det gjelder både tradisjonelle enkeltstående sommerjobber og for selskapets attraktive sommerprogrammer hvor flere studenter samles til egne sommerprosjekter. Totalt er det registrert nærmere 2.000 søknader.

- Jeg tror vi tjener på at alle ledd i organisasjonen tar studentene på alvor og at mange av våre miljøer samarbeider om å tilrettelegge relevante sommerjobber og oppgaver for de studentene vi ønsker å tiltrekke oss. Min erfaring er at Multiconsult tilbyr sommerjobber som det snakkes om i etterkant og dermed også bidrar til at stadig flere ønsker å få relevant erfaring gjennom våre tilbud, sier Madsen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.