Blir ny administrerende direktør i Basal

Geir Sogge Johnsen er ansatt som ny administrerende direktør i Basal fra 2. desember 2021. Han har i over ti år vært produktsjef i bedriften og er selv et helstøpt Basalprodukt.

Geir Sogge Johnsen er ansatt som ny administrerende direktør i Basal AS
Geir Sogge Johnsen er ansatt som ny administrerende direktør i Basal AS
6. des. 2021 - 11:55

36-åringen er utdannet sivilingeniør fra Universitetet på Ås og har master i Vann- og miljøteknikk. Som produktsjef har han vært ansvarlig for blant annet overvannshåndtering, renseløsninger og miljøvurderinger. Han har også bistått ved spørsmål angående dimensjonering og tekniske beregninger.

− Jeg gleder meg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver og lede det kompetansesterke teamet i Basal. Slik jeg ser det er vår største styrke fellesskapet, og sammen med styret og de lokale eierne i Basal skal vi sørge for å tilby de beste produktløsningene kortreist til hele landet, sier Geir Sogge Johnsen. 

Han understreker at grunnpilarene kvalitet, kompetanse og innovasjon fortsatt vil være sentralt i Basals arbeid med å fremme rør- og kumprodukter av betong i Norge.

− Vi skal fortsette å jobbe aktivt med å bedre og videreutvikle kvaliteten av rør- og kumsystemer i betong, gjennom standardisering, innovasjon og tett samarbeid mellom Basals lokale eierbedrifter, sier han.

VA-kompetansebedriften Basal AS er, via 14 eiere, Norges største totalleverandør av betongrør og -kummer. Bedriftens hovedprodukter er avløpsrør, løsninger for fordrøyning, infiltrasjon og overvannshåndtering, samt vannkummer og renneløpskummer.

Basal har som hovedoppgave å gi teknisk rådgivning til egne bedrifter og til byggherrer, konsulenter og entreprenører. I tillegg holder Basals fagfolk foredrag og kurs for studenter på universitet og høyskoler.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.