BYGG

Betongbransjen svinger ut til venstre

Blinklysene står på, krabbefeltet til høyre er forlatt, og viktige aktører har enten plassert seg i forbikjøringsfeltet eller er på vei dit, med godt trøkk på gasspedalen.

Betong der deler av sementen er erstattet med leire, åpner for å bruke aluminium som armering. I tillegg til kraftig reduksjon i utslipp, åpner det for å bruke armeringen som designelement.
Betong der deler av sementen er erstattet med leire, åpner for å bruke aluminium som armering. I tillegg til kraftig reduksjon i utslipp, åpner det for å bruke armeringen som designelement. Foto: Overhalla
25. okt. 2021 - 12:00

Årets Betongdag bekreftet en trend i en næring som frem til nylig har vært beryktet for sin lunkne holdning til nytenkning. Det er nå knapt en konferanse, en samtale med noen i næringen eller en fersk rapport uten at diskusjonen dreier seg om hvordan klimautfordringene kan håndteres.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.