NYHETER

Beste stand på Vei og Anlegg

Nasta AS vant prisen for beste stand på Vei og Anlegg 2015 etter opptelling av publikumstemmer og vurdering av en egen jury.

En imøtekommende og strømlinjeformet stand på 2.600 kvadratmeter sikret Nasta kåring som beste stand på Veiu & Anlegg i mai.
En imøtekommende og strømlinjeformet stand på 2.600 kvadratmeter sikret Nasta kåring som beste stand på Veiu & Anlegg i mai. Bilde: Christoffer Curtis
29. mai 2015 - 12:13

Fagjuryen fremhever en firmaprofilert, imøtekommende og godt forberedt messestab på en strømlinjeformet stand på 2.600 kvadratmeter med flatterende produktpresentasjoner, orden og ryddighet både ute og inne. Nasta får også ekstrapoeng for stuntet med boklanseringen av barneboken Hitachoo, ført i pennen av artisten Øyvind «Vinni» Sauvik. 

- Vårt mål er å gi små og store positive opplevelser! Hitachi, Bell, Nasta og våre andre merkevarer skal bygges til nye høyder på Vei og Anlegg, sa markedsansvarlig Jannike Vestrum Hansen i Nasta til messemagasinet i forkant. Hele 70 ansatte i firmaet deltok på Vei og Anlegg.

Fagjuryen deler også ut en ekstrapris til utstilleren, Kompetansebedriften, som presenterte sine tjenester på en 9 kvadratmeter stor stand innendørs.  Kompetansebedriften, som er totalleverandør av sikkerhetsprodukter og opplæring til industrien, fikk poeng for god design og arealutnyttelse.  - Kreativt og enkelt, sier juryen som også merket seg en offensiv stand-betjening.

Det var flere hundre publikumsstemmer som ble avgitt i løpet av messeperioden. - Blant de som deltok i avstemmingen, ble Rayner Olsen fra Bø i Vesterålen trukket ut og får en premie i posten, opplyser messekoordinator Gry Ingebretsen i MGF. 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.