Beate Almli Hagland ny leder for ÅF i Bergen

ÅF samler virksomhetene i Bergen og blir en større aktør innen prosjektadministrasjon og rådgiving.

Beate Almli Hagland får ansvaret for å lede og utvikle ÅF sin samlede virksomhet i Bergen fra 1. oktober.
Beate Almli Hagland får ansvaret for å lede og utvikle ÅF sin samlede virksomhet i Bergen fra 1. oktober. Bilde: Jannice Bårtvedt
Redaksjonen Våre Veger
2. okt. 2017 - 13:36

Beate Almli Hagland får ansvaret for å lede og utvikle ÅF sin samlede virksomhet i Bergen fra 1. oktober. ÅF leverer både rådgivende ingeniørtjenester og prosjektadministrasjon til markedet i Bergen og på Vestlandet, og disse avdelingene er nå samlokalisert i Conrad Mohrs vei 23 B.

Beate Almli Hagland kommer fra stillingen som senior prosjektleder i Sweco Norge AS, der hun den siste tiden har vært prosjektleder for Swecos regulerings- og prosjekteringsoppdrag for Bybanen fra sentrum til Fyllingsdalen. Før dette var Beate sentral i å bygge opp Swecos miljø for prosjektadministrasjon i Bergen. Beate er utdannet innen elektro og automasjon og har bred erfaring fra ulike tekniske fagområder, prosjektledelse og ledelse i virksomheter innen marine, bygg, anlegg og industri.

«Vi skal vokse innenfor fagområdene der ÅF allerede er etablert, samtidig som vi skal bygge oss opp til å kunne ta tverrfaglige oppgaver. Vi er på jakt etter erfarne fagfolk som kan styrke oss innen prosjektadministrasjon og rådgivende ingeniørtjenester, men også innen nye fagområder. ÅF i Bergen skal vokse med kvalitet», sier Beate Almli Hagland.

ÅF er for tiden involvert i flere prosjekter i Bergen, som Nytt TINE meieri Bergen på Flesland og biogassanlegg for Bergen kommune, og har nylig fått rammeavtale med Bybanen Utbygging.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.