NYHETER

Aurvoll og Furesund leder i Ulstein

Aurvoll og Furesund fra Herøy og Entreprenør M. Kristiseter fra Åndalsnes leder kampen om hvert sitt oppdrag for Ulstein kommune. De laveste anbudene er på henholdsvis 18,16 og 13,26 millioner kroner.

Den krumme grå linjen omtrent midt på bildet markerer den delen av den kommunale vegen som Aurvoll og Furesund har gitt lavest anbud på. (Ill.: Ulstein kommune)
Den krumme grå linjen omtrent midt på bildet markerer den delen av den kommunale vegen som Aurvoll og Furesund har gitt lavest anbud på. (Ill.: Ulstein kommune)
29. okt. 2012 - 08:45

De to oppdragene inngår i andre byggetrinn i et kommunalt vegprosjekt. Anbudet fra Aurvoll og Furesund gjelder anlegg av 540 meter veg. Bare to entreprenører har gitt pris på denne jobben. Den andre er Mesta, som vil ha 18,70 mill.

Det andre oppdraget gjelder bygging av to bruer med lengder på 57 og 13 meter. Den lengste får to spenn, den korteste får ett. Begge krysser en elv.

Christie & Opsahl fra Molde har gitt det nest laveste anbudet på bruene. Det er på 14,94 mill. Øvrige anbydere er Mesta (15,46 mill.) og Alliansebygg fra Mandal (17,22 mill.)

Anbudene på bruene ligger lavere enn byggherren regnet med, de andre anbudene ligger litt høyere.

Vegen skal gå gjennom Holsekerdalen som ligger like øst for Ulsteinvik, kommunesentret i Ulstein. Når den blir ferdig i oktober neste år, blir den hovedforbindelsen mellom Ulsteinvik og fylkesveg 61 i retning Hareid og Ålesund. Den vil avlaste lokalveger med lav kapasitet og gi bedre intern kommunikasjon i kommunen.

 

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.