ASFALT

Asfaltdagen i januar blir arrangert som et webinar

Den tradisjonelle asfaltkonferansen på SAS-hotellet er avlyst på grunn av Covid-19, men Norsk Asfaltforening arrangerer i stedet et kortere webinar.

Fra åpningen av årets asfaltdag i januar i år, ved daværende leder Thor Asbjørn Lunaas.
Fra åpningen av årets asfaltdag i januar i år, ved daværende leder Thor Asbjørn Lunaas. Foto: Jarle Skoglund
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
17. nov. 2020 - 13:59

Hver år møtes asfaltfolk fra hele landet i januar for å oppdatere seg på hva som skjer i bransjen. Det skjer ved faglige innlegg, nyheter fra asfaltmiljøet i Norge og nabolandene og for å diskutere fag.

Asfaltdagen 2021 var planlagt arrangert torsdag 21. januar på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo. Men konferansen blir erstattet med et gratis web-seminar.

Et viktig innslag på Asfaltdagen er utdeling av Årets asfaltjobb. Denne prisen vil bli utdelt på webinaret 21. januar 2021. Den tildeles et asfaltlag som gjennom sesongen har levert kvalitetsarbeid og som har bidratt til en sikker, ryddig gjennomføring av jobben og et godt samarbeid med byggherren.

Hensikten med prisen er å sette fokus på forhold som bringer asfaltfaget fremover. Det gjelder ikke minst de rundt 300 asfaltlagene i Norge, som er avgjørende for at kunden skal få levert kvalitetsvare.

Norsk Asfaltforening inviterer alle til å komme med forslag til hvem som fortjener å bli kåret til «Årets asfalt jobb 2020». Det kan du gjøre her.

Nye Veier mener fellesprosjektet Ringeriksbanen og E16 er klar for bygging.
Les også

Brukte flere milliarder på vei og bane-planlegging. Nå er organisasjonen bak lagt ned

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.