Arne Jorde blir ny administrerende direktør i WSP Norge

Arne kommer fra Multiconsult, hvor han har vært konstituert i rollen som Chief Operating Officer. Han begynner i den nye stillingen i WSP Norge i august..

Arne Jorde blir ny administrerende direktør i WSP Norge.
Arne Jorde blir ny administrerende direktør i WSP Norge. Foto: Studio Vest
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
7. juni 2023 - 14:35

Arne har mer enn 30 års erfaring fra rådgivningsbransjen, med solid bakgrunn fra ledende stillinger og roller som har innbefattet strategi- og forretningsutvikling, salgs- og markedsarbeid, organisasjonsutvikling og oppkjøp.

– Vi er svært fornøyd med at Arne, med sine solide lederegenskaper og kommersielle drivkraft, blir en del av vårt WSP-team. Arnes lange erfaring fra både nasjonal og internasjonal arena, samt hans brede nettverk av partnere og kunder i bransjen, vil være viktig for WSP Norges fortsatte utvikling og suksess. Jeg ser frem til å jobbe sammen med Arne for å fortsette å utvikle den norske virksomheten. Arnes kompetanse og sterke kundefokus vil også være verdifull for vår nordiske virksomhet, forklarer Anna-Lena Öberg-Högsta, CEO WSP Norden.

WSP har med sine 550 ansatte blitt et betydningsfullt og solid rådgivermiljø i Norge.  Noen av røttene i selskapet går helt tilbake til A.L. Høyer som ble grunnlagt i 1931.  WSP kom på markedet i Norge i 2015 ved oppkjøpet av Faveo prosjektledelse. 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.