AgderGruppen overtar agenturet på Powerscreen

Powerscreen er blant europas største produsenter av mobilt knuse- og sikteutstyr. Selskapet er irsk, og er i dag en del av Terex-gruppen.
Powerscreen er blant europas største produsenter av mobilt knuse- og sikteutstyr. Selskapet er irsk, og er i dag en del av Terex-gruppen.
16. nov. 2021 - 14:01

Agder Gruppen er en totalleverandør til minreal- og anleggsbransjen i Norge med hovedkontor basert i Kristiansand, og servicepunkter i Bergen, Trondheim, Flekkefjord, Sandefjord og i Oslo-området.

Selskapet har rundt 100 ansatte og har et vell av teknisk, elektro og maskinteknisk kompetanse.

Det er Scandia Maskin i Drammen som gjennom noen år har hatt agenturet på Rowerscreen i Norge.

–Et velkomment tilskudd

Stephen McLarnon, som er områdeansvarlig for Powerscreen sier at  den nye importøren er et velkomment tilskudd til Powerscreen-familien.

– AgderGruppens omfattende bransjeerfaring og nettverk av servicesentre gjør at vi kan stole på dem for pålitelig kundestøtte. Powerscreen har pålitelige løsninger for knuse-, siktebransjen – og dette sammen med AgderGruppens utmerkede rennome  vil bidra til et sterkt partnerskap i fremtiden.

Vegard Gultvedt skal være salgsleder for Powerscreen-produktene i AgderGruppen.
Vegard Gultvedt skal være salgsleder for Powerscreen-produktene i AgderGruppen.

-Nå bygger vi opp organisasjonen

Vegard Gultvedt, som blir salgsleder for Powerscreen produktene i Norge, er minst like begeistret:

– Jeg er stolt av å få lede salget av en velkjent merkevare som Powerscreen i et selskap som AgderGruppen. Nå jobber vi godt med å bygge opp et solid delelager, en velsmurt logistikk og en artig salgsgjeng med dyktig teknisk personell på laget. AgderGruppen besitter allerede stor teknisk kompetanse vi kan dra god nytte av videre med Powerscreen i Norge. Med Powerscreen agenturet vel på plass i AgderGruppen og en solid bransjekompetanse i teamet skal vi som totalleverandør til den norske anleggsbransjen sørge for at Powerscreen kunder i Norge skal bli godt ivaretatt.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.