PODKAST

Startlønna leder ingeniørene til Kommune-Norge. Men selv store kommuner klarer ikke å holde på dem

Ukens podcast.

UKENS GJESTER: Kjetil E. Lein og Pål Enger.
UKENS GJESTER: Kjetil E. Lein og Pål Enger.
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
30. aug. 2019 - 05:15

En podkast fra

Hør Teknisk sett på...

I dag tar vi fatt på en svært viktig kommunal oppgave, som politikerne burde være interessert i å debattere. Men siden de ikke gjør det, har vi invitert kommuneingeniør og teamleder for trafikk og vegdrift i Kongsvinger, Kjetil E. Lein. Han er også visepresident i Nito, og har gått vegen fra ufaglært i grøfta til teknisk sjef. Han kan en ting og to om den tekniske ekspertisen kommunene trenger.

Vis mer

Vi har også med cand. scient Pål Enger, som er seniorrådgiver i Oslo kommune. Han er hovedtillitsvalgt i Tekna, og bekymrer seg over at selv en så stor teknisk kompetent arbeidsgiver har vanskeligheter med å holde på seniorkompetansen.

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.
Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Podcasten Teknisk Sett 

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podcast Teknisk sett.

Følg vår nye side på Facebook!

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes, Spotify eller en annen app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.