ELBIL

Polestar-sjefen: Oppdateringer kan gi lavere forbruk

Her kan du se og høre ukens episode av podkasten Elbil - Teknisk sett.

SE HELE PODKASTEN: Vi snakker med Polestar-sjef Thomas Ingenlath
Marius ValleMarius ValleJournalist
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
15. des. 2020 - 19:00

Polestar er en av de ferskeste bilprodusentene på markedet, og har solgt mange eksemplarer av sin elbil Polestar 2. 

Men starten har ikke vært uten problemer for bilmerket. Bilprodusenten har vært nødt til å tilbakekalle de fleste av bilene som er levert i Norge. Programvaretrøbbel og dårlige komponenter fra underleverandører var en kjedelig overraskelse for både kunder og produsent.

I denne episoden av Elbil – Teknisk sett forteller Polestar-sjef Thomas Ingenlath hvordan de opplever utfordringene, hvordan fremtiden ser ut for Polestar 2, og hva han tenker om bilens strømforbruk.

Se episoden på video øverst, i lydspilleren eller i din favorittapp for podkaster. 

Elbil – Teknisk sett

I vår nye podkast Elbil – Teknisk sett tar Teknisk Ukeblads journalister Mathias Klingenberg og Marius Valle opp ulike temaer knyttet til elbiler. Vi snakker om bilmodeller vi tester, intervjuer mennesker som jobber med elbil, og dykker ned i tekniske detaljer og konsepter.

Du kan forvente en upolert, entusiastisk podkast i uformelle settinger. Vi filmer alle podkastene, slik at du kan velge om du kun vil høre eller også se oss og bilene.

Vi er svært glade for alle tips og innspill: Kontakt gjerne Marius eller Mathias med kommentarer, kjeft, eller forslag til temaer og/eller intervjuer.

Elbil – Teknisk sett vil vanligvis publiseres hver tirsdag ettermiddag, og er tilgjengelig både som rent lydopptak og med video på TU.no.

Her finner du Elbil – Teknisk sett:

Vil du høre mer? Lytt også til vår ukentlige podkast Teknisk sett – Moberg & Walmot:

Forbrukerrådet og en rekke politikere fra de fleste partier på Stortinget har uttalt seg kritisk om Enovas mandat, som handler om at de primært skal gi støtte til umodne teknologier. Solceller er det energisparingstiltaket der det deles ut mest støtte til private.
Les også

Gi Enova nytt mandat og få fart på energisparing hos boligeiere

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.