Cruiseskip og miljø

Passasjerene forlanger miljøvennlige cruise. Nå står tiltak i kø hos gigantene

De store cruiseaktørene Carnival og RCCL vil levere bedre enn hva omverdenen krever.

RCCLs Symphony of the Seas ble bygget ved STX France i Saint Nazaire og overlevert i april 2018. Skipet er  362,1 meter i lengde og har plass til 5535 passasjerer (maksimal kapasitet på 6870) og  et mannskap på 2100.
RCCLs Symphony of the Seas ble bygget ved STX France i Saint Nazaire og overlevert i april 2018. Skipet er 362,1 meter i lengde og har plass til 5535 passasjerer (maksimal kapasitet på 6870) og et mannskap på 2100. (RCCL)

De store cruiseaktørene Carnival og RCCL vil levere bedre enn hva omverdenen krever.

SOUTHAMPTON: «Beyond and above.» Det er slagordet til verdens nest største cruiseselskap, RCCL. Det er miljøambisjonene som skal være både bedre og godt over kravene fra myndigheter og IMO.

Få tilgang til alt innhold fra tu.no, digi.no og karriere360.no med Ekstra

  • Historisk arkiv: Teknisk Ukeblad fra 1854 til i dag
  • Rabatt på konferanser

månedlig

235,-
Tilsvarer Kr 55 per uke Bestill

årlig

1 990,-
Tilsvarer Kr 39 per uke Prøv 1 måned for 1 kr
Én måned for 1 kr
Automatisk fornyelse av abonnement kan stoppes når som helst
Bedrift eller organisasjon? Få tilbud her
NITO- og Tekna-medlemmer får 50% rabatt av ordinær pris ved kjøp av årsabonnement.Rabatten fås ved å oppgi medlemsnummer i bestillingsprosessen

Vanlige spørsmål

Jeg er Nito- eller Tekna-medlem. Hvorfor får jeg ikke logget inn?

Tu.no er ikke tilknyttet Tekna eller Nitos medlemsbaser. Du må registrere en ny brukerkonto på tu.no.

Jeg er Nito- eller Tekna-medlem. Hvordan får jeg rabattert pris?

Etter at du har laget en brukerkonto på tu.no og logget inn kan du legge inn ditt medlemsnummer og få 50 % rabatt.

Kan jeg få tilsendt faktura til min arbeidsgiver?

Ja. Ved kjøp av årsabonnement tilbyr vi bedriftsfaktura.

Vil abonnementet automatisk fornye seg etter gratisperioden?

Ja. Abonnementet fornyes automatisk. Du kan når som helst skru av automatisk fornyelse.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå