PODKAST

Korona preget teknologiåret – men jammen er det mye lovende på gang også

TU-redaksjonen oppsummerer hva som har vært de viktigste sakene det siste året.

Covid-19 har påvirket 2020 på en måte ingen av oss hadde drømt om da året startet.
Covid-19 har påvirket 2020 på en måte ingen av oss hadde drømt om da året startet. Illustrasjonsfoto: NIAID-RML / AP / NTB scanpix
27. des. 2020 - 09:10

Når vi ser tilbake på 2020, overskygger korona nesten alt. Og selv om TU-redaksjonen må bruke noen minutter på viruset og dets betydning, er det likevel grunn til å huske på at det har skjedd mye annet i tillegg.

I denne spesialutgaven av Teknisk sett har sjefredaktør Jan M. Moberg invitert karriereredaktør Jannicke Nilsen og redaktør for TUs nettutgave Ole Petter Pedersen, for å oppsummere noen av de viktigste hendelsene gjennom teknologiåret.

Noen stikkord: Batterifabrikker, elbilsalget, parkeringsbrannen på Sola, hjemmekontorutfordringene, Norges atomproblemer og oljeleting i Barentshavet.

Teknisk Sett

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.
Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podkast Teknisk sett.

Normalt publiseres Teknisk sett hver torsdag ettermiddag.

Elbil – Teknisk sett

TU har også startet podkast om elbiler. Elbil – Teknisk sett vil vanligvis publiseres hver tirsdag ettermiddag, og er tilgjengelig både som rent lydopptak og med video på TU.no.

Her finner du Elbil – Teknisk sett:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.