BYGG

Konsernsjefen i Multiconsult slutter på dagen

Christian Nørgaard Madsen går av, Lars Opsahl er utpekt som konstituert konsernsjef. 

Konsernsjef Christian Nørgaard Madsen ringte Multiconsult ASA inn på Oslo Børs i mai 2015. Nå går han av som toppsjef i selskapet.
Konsernsjef Christian Nørgaard Madsen ringte Multiconsult ASA inn på Oslo Børs i mai 2015. Nå går han av som toppsjef i selskapet. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
11. jan. 2019 - 08:25

Christian Nørgaard Madsen slutter på dagen som konsernsjef i Multiconsult.

Styret og Madsen har vært i dialog hvor man nå i fellesskap har funnet det riktig at andre tar over det videre lederskapet, melder selskapet i en pressemelding.

Madsen fratrer umiddelbart, men skal fremdeles være tilgjengelig for konsernet i en periode. Styret har utpekt Lars Opsahl som konstituert konsernsjef.

Madsen har vært konsernsjef i Multiconsult siden 2012. I denne perioden har konsernet endret seg fra et norsk ingeniørselskap til et børsnotert konsern med integrerte ingeniør- og arkitekttjenester med mer enn 500 medarbeidere utenfor Norge. Både omsetning og antall medarbeidere er mer enn fordoblet i perioden.

Multiconsult var involvert i byggesaken på Stortinget. Stortinget gikk til søksmål og krevde 125 millioner kroner fra selskapet. Multiconsult svarte da med å tilby ni millioner kroner.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.