PODKAST

Ekspertenes tips: Hva bør du passe på når du skal kjøpe brukt elbil?

Vi spør NAF om råd.

23. feb. 2021 - 17:00

Du kan se hele podkasten som video øverst i artikkelen, eller bare lyden i spilleren rett over. Husk også å abonnere på podkasten i din favoritt-app, se mer info nedenfor.

Vi skriver mest om nye elbiler, men folk flest kjøper brukte biler. Ifølge NAF var fire av fem biler som ble solgt i Norge i 2020 bruktbiler.

Etterhvert som elbilbestanden og -utvalget øker, blir det også mer og mer relevant å kjøpe brukt elbil. Men hva bør du passe på før du slår til på din brukte elbildrøm?

I denne episoden av Elbil – Teknisk sett spør vi Anette Berve, forbrukerrådgiver og elbilekspert hos NAF, om tips og råd ved kjøp av brukt elbil. Enkelte ting er felles med forbrenningsmotorbiler, mens noen elementer gjelder for elbilen spesielt.

Hvor enkelt er det å finne ut tilstanden på elbilbatteriet? Det er ett av spørsmålene du får svar på i denne ukens episode.

Elbil – Teknisk sett

I podkasten Elbil – Teknisk sett tar Teknisk Ukeblads journalister Mathias Klingenberg og Marius Valle opp ulike temaer knyttet til elbiler. Vi snakker om bilmodeller vi tester, intervjuer mennesker som jobber med elbil, og dykker ned i tekniske detaljer og konsepter.

Du kan forvente en upolert, entusiastisk podkast i uformelle settinger. Vi filmer alle podkastene, slik at du kan velge om du kun vil høre eller også se oss og bilene.

Vi er svært glade for alle tips og innspill: Kontakt gjerne Marius eller Mathias med kommentarer, kjeft, eller forslag til temaer og/eller intervjuer.

Elbil – Teknisk sett vil vanligvis publiseres hver tirsdag ettermiddag, og er tilgjengelig både som rent lydopptak og med video på TU.no.

Her finner du Elbil – Teknisk sett:

Vil du høre mer? Lytt også til vår ukentlige podkast Teknisk sett – Moberg & Valmot:

Jarand Rystad er grunnlegger av analyse- og rådgivingsselskapet Rystad Energy. Her er han under fremleggingen av en rapport om utslippseffekten av produksjonskutt på norsk sokkel i 2021.
Les også

Jarand Rystad: – Det ble kanskje litt vel mye titting på stjernene

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.