ARKIVNYHETER

Betonmast og Høiås-Brækken sammen om brumontasje

Geir Nilsen og Tor Brækken
Geir Nilsen og Tor Brækken
Jarle Skoglund
9. juni 2010 - 16:38

Selskapet Norbridge AS ble etablert i mai 2010, av Tor Brækken og Olav Høiås, som begge kommer fra Rukki. Med seg på laget har de nå fått Betonmast Anlegg AS, og sammen skal de videreutvikle selskapet.

Selskapet skal være en ledende aktør innen montasje av tyngre konstruksjoner relatert til bygg og anlegg med hovedfokus på stålkonstruksjoner. Markedet vil i stor grad være Skandinavia. Videre skal selskapet utføre prosjektledelse, samt rådgivende tjenester innen de samme fagområdene.

-Når vi gjennom denne avtalen kjøper oss inn i Norbridge AS inngår dette i våre strategiske planer for utvidelse av vår nåværende verdikjede. Videre er vår tidligere erfaring med og gode relasjon til selskapets grundere av vesentlig betydning for vårt engasjement. Vi ser frem til å videreutvikle selskapet til å bli en vesentlig aktør innen markedet for større stålkonstruksjoner sammen med Tor og Olav og har tro på at deres lange erfaring i bransjen vil bidra til å gjøre selskapet til en suksess, sier Geir Nilsen, adm. Dir i Betonmast Anlegg AS.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.