PODKAST

Astrid jobber for flytende havvind: – Norge trenger et hjemmemarked

Dagens podcast fra Arendalsuka.

Dagens gjest: Astrid Skarheim Onsum. Til høyre Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot.
Dagens gjest: Astrid Skarheim Onsum. Til høyre Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot.
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
14. aug. 2019 - 14:20

En podkast fra

Hør Teknisk sett på...

Podkastpromobilde

En svært populær person på Arendalsuka er Aker Solutions sjef for Havvind, sivilingeniør Astrid Skarheim Onsum. Etter alle protestene mot landbasert vindkraft peker alle nå mot havet. Det er her fremtidens kilde til mer elektrisk kraft ligger. Ikke bare i Norge, men i svært mange andre land.

Likevel har landet vårt gode forutsetninger, både i form av sterk og stabil vind over enorme havområder, og kompetanse fra den industrielle virksomheten rundt skipsfart, olje og gass. Dessuten er kysten pepret med kompetent verkstedindustri. Men det haster, mener Skarheim Onsum.

Denne uka har vi daglige podcaster fra Arendalsuka - dette er tredje episode derfra.

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Podcasten Teknisk Sett 

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podcast Teknisk sett.

Følg vår nye side på Facebook!

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes, Spotify eller en annen app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.