BLOG

WordPress-app ute til Symbian

En blogg kan helt fint drives fra mobilen. Nå får du WordPress til N97, X6 - og straks N8.

3. nov. 2010 - 13:38

Å blogge fra mobilen er kanskje ikke like enkelt som å logge inn og poste innlegg fra en datamaskin, men dersom du har for vane å oppdatere hver dag - også når du ikke er hjemme - er telefonen din til god hjelp.

WordPress er en av de mest utbredte blogg-tjenestene du finner der ute, og er en lettvint måte å komme i gang på om du har en blogger i magen. Har du en Android-telefon eller iPhone har du allerede tilgang til egne apps for å administrere WordPress-bloggen din. Og nå er også Symbian-versjonen delvis ute.

Med delvis mener vi at du får en fullt ut fungerende WordPress-app til N97 og X6, og kan laste ned disse fra Ovi Store. Har du en N8, derimot, må du vente litt til før den ferdige versjonen er klar.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Du kan imidlertid peke nettleseren til http://dev.nokia.wordpress.org, og klikke på installasjonslenken, så får du utviklerversjonen til N8.

Perfekt for bildeblogger

Mange blogger i dag har lite tekst og mange bilder. På slike blogger burde N8 og andre gode kameratelefoner være et ypperlig verktøy, da du kan laste opp bildene dine direkte istendenfor å stresse med overføring, sortering og annet tull. 

Les også:  Slik blogger du med mobilen >>

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltevåg

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.