BLOG

Windows Phone 7 lanseres 11. oktober

At Windows Phone 7 skulle ut i oktober var ingen hemmelighet, og nå ser det ut til at den spesifikke lanseringsdatoen er spikret.

11. sep. 2010 - 05:38

Det som skal være "anonyme, men sikre kilder" har bekreftet overfor Pocket-Lint at den offisielle utrullingen av Microsoft Windows Phone 7 skal skje 11. oktober, i New York.

Windows Phone 7 skal ifølge Microsoft selv (selvsagt) være en "revolusjon", og plattformen er laget hovedsaklig for å ta opp kampen mot iOS, Android og Symbian^3.  Det er altså ikke slik at plattformen skal ta over for Windows Mobile, som fremdeles skal brukes i Microsofts businesstelefoner fremover.

Les også: Hvorfor Microsoft lar Windows Mobile 6 leve videre »


Flom av utviklertelefoner

Helt siden Microsoft presenterte Windows Phone 7 under Mobile World Congress i Barcelona, har det jevnlig dukket opp bilder av det som skal være "den første WP7-telefonen fra produsent X". Veldig mange av disse bildene har vært av utviklertelefoner, som i de fleste tilfellene aldri vil komme på det kommersielle markedet.

Les også: Her er Windows 7-hemmelighetene

Årsaken til at det har dukket opp så mange bilder av utviklermodeller, er at Microsoft er helt avhengige av å ha en solid app-database for å kunne ha en sjanse i havet mot det enorme utvalget du finner for iPhone og Android-telefoner. For å lage en app, trenger utviklere en telefon å kjøre den på, så produsenten har altså sendt betautgaver av operativsystemet sitt i alle retninger.

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltervåg

Kilde: Pocket-Lint

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.