BLOG

Vi har funnet nerden over nerdene

Forrige uke etterlyste vi en person som var nerd nok til å overta vår Neo Freerunner.

23. juli 2010 - 14:13

Etter å ha latt vår Neo Freerunner støve ned i to år, hadde vi ikke samvittighet til å beholde den lenger. Derfor utlyste vi i forrige uke en konkurranse der vi etterlyste en person som var nerd nok til å overta telefonen.

Nå har nerdene talt, og Kai Drange talte både høyest, best og mest overbevisende.

Her er e-posten som overbeviste oss om at Neo Freerunner får et godt hjem:

"Kan vel egentlig ikke si at jeg FORTJENER en Freerunner, men sannsynligheten er stor for at den vil bli flittig brukt, iallefall. Jeg er nemlig veldig glad i både elektronikk og å programmere for alskens dingser.

Eksempler på tidligere nerdeprosjekt er blant annet et gratis homebrew-spill for PSP (www.kosmodrones.com) og en hjemmelaget spillkonsoll (http://www.kosmodrones.com/diverse/SkidRacer.wmv) der både hardwaren og spillet er laget av meg og to kompiser. Til PSPen min laget jeg en aksellerometerbasert dings ens ærend for å kunne spille Wipeout ved å tilte PSPen framfor å bruke analog-knotten.

Min nyeste lidenskap er løping, og har i den forbindelse skaffet meg de særeste joggeskoene internett kan tilby (http://www.vibramfivefingers.it/eng/kso.aspx).

Jeg eier imidlertid ikke en mobil med GPS enda, så mitt første prosjekt som Freerunner-eier hadde nok blitt å se om jeg kan få Android og så treningsapplikasjonen SportyPal til å kjøre på den. Kjenner jeg meg selv rett vil jeg nok uansett fort ende med egenprogrammert software nettopp for å logge hvor fort/langt jeg løper v.h.a. GPS, måling av stegfrekvens h.v.a. aksellerometerene og så se om jeg kan få eksportert løpene til PC som GPX-data i etterkant.

Å lage en PONG-klone der en styrer paddle'en via GPS ved å springe som en tulling fram og tilbake ute på plenen høres også ut som noe som må testes. :)"UKLASSERING UTKLASSING kalles dette. Neo Freerunner er på vei i posten. Slit den med helsa, Kai!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.