BLOG

Velkommen til Norge, Huawei!

Huawei er lei av at andre aktører tar æren for produktene deres, og begynner nå å selge mobiltelefoner under eget merke her til lands.

30. juni 2010 - 12:14

Selv om selskapsnavnet er ukjent for mange, er kinesiske Huawei allerede tungt inne i mobilmarkedet i Norge - da hovedsaklig bak kulissene. Selskapet er kanskje mest kjent for å levere svært mye av utstyret du trenger i forbindelse med internett og mobilt bredbånd, men står også bak de ultrabillige Chess-telefonene som dukker opp med jevne mellomrom.

Huawei er også Telenors hovedpartner når 4G (LTE) skal bygges ut her i landet fremover, og har i tillegg laget NetComs ypperlige MiniRuter, som sørget for at Mobili hadde stabilt og raskt internett frem til Nextgentel fikk fingeren ut og aktiverte fastlinjen vår på tirsdag. Produsenten har også en stor portefølje av mobiltelefoner, men disse har vi ikke sett noe til i Norge - frem til nå.

I morgen skal produsenten legge frem norgesplanene sine for mobiltelefonmarkedet, samtidig som de lanserer Android-telefonen 8230. Vi kommer tilbake med en større sak om dette når selskapet har kommet med mer informasjon.

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltervåg

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.