ELBIL

TUs nye podkast: Vi tester Volvo XC40

Hvordan er bilen å kjøre? Vi prater om Volvos nye elbil.

SE VIDEO: Her kan du se hele podkasten på video - i en vaskeekte elektrisk Volvo XC40!
Marius ValleMarius ValleJournalist
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
9. des. 2020 - 19:00

Du kan se hele podkasten som video øverst i artikkelen, eller bare lyden i spilleren rett over. Husk også å abonnere på podkasten i din favoritt-app, se mer info nedenfor. 

Mange har ventet på Volvos første elbil, den lille SUV-en XC40. Etter at det første eksemplaret ble levert i Norge i november, har 615 slike biler fått norske skilter.

Vi fikk nylig testet bilen for første gang. Til tross for at det er mye ved denne bilen vi liker, var vi litt i tvil om forbruket er høyere enn det burde være.

I denne podkasten diskuterer vi hvordan vi opplevde bilen under testkjøring, hvordan forbruket så ut, og hvor lang tid vi måtte bruke på lading. Du får også det direkte førsteinntrykket fra en som kjører bilen for første gang.

Elbil – Teknisk sett

I vår nye podkast Elbil – Teknisk sett tar Teknisk Ukeblads journalister Mathias Klingenberg og Marius Valle opp ulike temaer knyttet til elbiler. Vi snakker om bilmodeller vi tester, intervjuer mennesker som jobber med elbil, og dykker ned i tekniske detaljer og konsepter.

Du kan forvente en upolert, entusiastisk podkast i uformelle settinger. Vi filmer alle podkastene, slik at du kan velge om du kun vil høre eller også se oss og bilene.

Vi er svært glade for alle tips og innspill: Kontakt gjerne Marius eller Mathias med kommentarer, kjeft, eller forslag til temaer og/eller intervjuer.

Elbil – Teknisk sett vil vanligvis publiseres hver tirsdag ettermiddag, og er tilgjengelig både som rent lydopptak og med video på TU.no.

Her finner du Elbil – Teknisk sett:

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Schneider Electric
Forenkler bærekraftsrapportering i datasentre
Forenkler bærekraftsrapportering i datasentre

Vil du høre mer? Lytt også til vår ukentlige podkast Teknisk sett – Moberg & Walmot:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.