BLOG

Toshiba TG02 rett rundt svingen

Toshiba TG01 får snart en oppfølger som tåler vann. 

1. feb. 2010 - 11:29

At Toshiba hadde en oppfølger til TG01 på vei er intet nytt, da produsenten lekket hele 2010-planene sine i fjor vår. Det har vært usikkert nøyaktig når telefonen skulle komme på markedet, men etter at produktnummeret TG02 dukket opp til godkjenning hos de amerikanske telemyndighetene (FCC) lukter det Mobile World Congress-lansering på lang vei. 

Windows Mobile 6.5, eller..?

Toshibas TG01 kjørte på Windows Mobile 6.5, og det er egentlig forventet at oppfølgeren skal romme samme plattform. Vi vet imidlertid at Microsoft kommer med en ny utgave av Windows Mobile i løpet av den samme perioden, så det er jo lov å frekke seg til med litt spekulasjoner rundt hvorvidt Toshiba TG02 kjører på denne. 

Vi var ikke helt fornøyd da vi testet TG01, mest på grunn av et knotete brukergrensesnitt. Toshiba har hatt over et halvt år på seg til å videreutvikle systemet, så det hadde vært gledelig om produsenten har utnyttet tiden til å snekre på menyene sine. Spesifikasjonene er det nemlig ellers ingenting i veien med: 

  • 4,1 tommers kapasativ trykkskjerm
  • 1 GHz Snapdragon CPU
  • HSDPA
  • WLAN (802.11b/g)
  • GPS
  • 3,2 megapiksels kamera
  • IPX4-sertifisert (Vannavstøtende)

Får vi også se TG03?

På Toshibas liste over 2010-telefoner er også TG03 oppført innenfor samme periode som TG02. Denne telefonen har ikke GPS, og er ikke vannavstøtende. Til gjengjeld får du fem megapiksels kamera og en 5.1-kanals høyttaler. 

Kilde: Engadget 

Bildet er hentet fra Techblog (om du skulle være i tvil)

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltervåg

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.