BLOG

Tidenes frekkeste HTC-telefon?

Lovende, lovende, lovende!

30. aug. 2010 - 11:24

HTC har blitt en skikkelig rå mobilprodusent etter at de kastet seg over Android-plattformen. Desire er kanskje flaggskipet her i Norge, men den blekner sammenlignet med hva vi har i vente de neste månedene. De nyeste bildene på ryktebørsen viser en modell som foreløpig verken har navn eller kallenavn, men som ser veldig lovende ut.

Les også:

* Tre Nokia-telefoner vi gleder oss til

HTC er tradisjonelt sett ikke en produsent som vektlegger kameraet i telefonene sine, men her finner du både dobbel LED-blits, åttemegapiksels kamera og en frontmotert linse for videosamtaler.

Skjermen er mest sannsynlig av typen AMOLED, og har en størrelse på hele 4,3 tommer. Dette er med andre ord en telefon du lett ser film på, og det trekker ikke ned at det også er montert en metallfot på baksiden, slik at den står av seg selv.

Øvrige spesifikasjoner er foreløpig ikke kjent. Sannsynligheten er kanskje størst for at telefonen kjører det vanlige Snapdragon-brikkesettet med en 1 GHz prosessor, men vi håper selvsagt at dette er den første modellen med neste generasjons Snapdragon (QSD8672), som kommer med dobbeltkjerneprosessor på opp til 1500 MHz, støtte for skjermoppløsninger på opp til 1440 x 900 piksler og en hel del annen snacks.

Kilde: Boygeniusreport

Innlegget er skrevet av Marius S. Eltervåg

Forhåpentligvis relatert sak:

* Slik blir supermobilene

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.