TESLA

Tesla tilbakekaller 53.000 biler

En Tesla Model S står til lading på Solli supercharger i Østfold. Nå tilbakekaller produsenten flere titalls tusen biler av modellen X og S.
En Tesla Model S står til lading på Solli supercharger i Østfold. Nå tilbakekaller produsenten flere titalls tusen biler av modellen X og S. Bilde: Meek, Tore
Av NTB
21. apr. 2017 - 07:28

Bilprodusenten Tesla tilbakekaller 53.000 biler av modellen S og X grunnet et mulig problem som kan føre til at håndbrekket ikke løsner.

– Elektriske håndbrekk som er installert på modellene S og X bygget mellom februar og oktober 2016 kan ha et lite gir som er feilprodusert av en leverandør, skriver Tesla i en pressemelding, ifølge CNBC.

– Vi tror ikke dette kan føre til fare for sikkerheten til våre kunder og har ikke sett noen ulykker eller skader som kan knyttes til den mulige feilen, skriver selskapet videre.

Verdien på Tesla-aksjene gikk ned 1 prosent etter at nyheten ble kjent.

Det er solgt 2.183 biler av modell X i Norge etter at den kom i salg i fjor sommer, mens det i desember 2016 var solgt omtrent 11.600 biler av modell S.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.