T2

Teknisk feil ødela Eurovision-kvelden for svenskene

Islandske Hera Björk kvalifiserte seg til finalen i Eurovision Song Contest i går. Men lyden og bildet var usynkronisert for mange svenske seere.
Islandske Hera Björk kvalifiserte seg til finalen i Eurovision Song Contest i går. Men lyden og bildet var usynkronisert for mange svenske seere. Bilde: Scanpix
26. mai 2010 - 09:36

Men verken NRK eller SVT vil ta på seg skylden, melder NRK.

Kjenner ikke til

– Jeg ble akkurat ringt opp av en svensk avis om lyd- og synk-problemer i Sverige. Dette kjenner vi ikke til. Vi har heller ikke fått noen tilbakemelding på at det har vært noe feil fra de norske seerne. Dette får vi sjekke, sier presseansvarlig Peter Svaar i Eurovision Song Contest.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

BILDESERIE: Eurovision-arenaen

Perfekt

Ifølge Helena Brodén, som er presseansvarlig for den svenske delegasjonen i Oslo, er det ikke rapportert om noen tekniske feil, heller ikke fra SVTs side.

– Jeg befinner meg i Norge og kan ikke kommentere hvordan sendingen så ut i Sverige. Men, her i Norge fungerte alt perfekt. Om det var noen problemer er det absolutt ikke SVTs feil. Når det gjelder satellittsendinger, kan det noen ganger oppstå forsinkelser, sier hun til Expressen.se.

Les også: Har hengt opp 230 tonn i taket

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.