KARRIERE

Tekna og Nito vil fortsatt ikke slå seg sammen

Når Tekna-president Lars Olav Grøvik og Nito-president Trond Markussen møtes, er de enige om nesten alt, men å arbeide for en sammenslutning med over 200.000 medlemmer er ikke aktuelt.

Presidentene Lars Olav Grøvik (t.v.) i Tekna og Trond Markussen i Nito har noen felles interesser, blant annet reising og fotografering. Begge leser selvfølgelig Teknisk Ukeblad og må innom TU.no hver morgen i tillegg til Aftenposten.
Presidentene Lars Olav Grøvik (t.v.) i Tekna og Trond Markussen i Nito har noen felles interesser, blant annet reising og fotografering. Begge leser selvfølgelig Teknisk Ukeblad og må innom TU.no hver morgen i tillegg til Aftenposten. Foto: Mona Strande

Tidligere i vår passerte Tekna 100.000 medlemmer, mens Nito nådde den milepælen i september i fjor. I skrivende stund har Trond Markussen og Nito 101.884 medlemmer, ca. tusen flere enn Tekna og Lars Olav Grøvik, som har tatt kraftig innpå konkurrenten i sin periode som president. I juni gir han seg etter eget ønske. Elisabeth Haugsbø er innstilt som ny president. 

Les mer om: